Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pozivnica - Art Fair Zagreb 2021

Pozivnica - Art Fair Zagreb 2021Ovdje možete preuzeti prijavnicu

zadovoljstvo nam je najaviti 3. ART FAIR ZAGREB – međunarodni umjetnički sajam koji će se održati od 13.–17.10. 2021. u terminu s međunarodnim sajmom namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije AMBIENTA.

  1. ART FAIR ZAGREB predstavlja slikare, kipare, fotografe te renomirane umjetnike i galeriste iz zemlje i inozemstva. Na prvom sajmu održanom prije pandemije 2019. godine, sudjelovalo je 300 umjetnika na više od 130 štandova iz 16 zemalja na izložbenoj površini od 4.000 m2. ART FAIR ZAGREB i 46. AMBIENTU posjetilo je ukupno 21.259 posjetitelja.

Izložbeni prostor 3. ART FAIR ZAGREB čine 3 područja – Art Fair Box štandovi, VIP Art Fair Box štandovi te centralni dio Sajma „Ex tempore zona“ u kojem Vam nudimo mogućnost prezentiranja Vaših radova bez naknade, a u terminu po dogovoru s organizatorom Sajma.

U bogatom popratnom programu ART FAIR ZAGREB održavaju se i različiti umjetnički performansi, slikarski natječaji, aukcije, promotivna prodaja kao i zanimljiva stručna predavanja.

Za sudjelovanje na 3. ART FAIR ZAGREB nudimo Vam promotivnu cijenu izlaganja na štandu od 9m2 po cijeni već od 1.400,00 kn + PDV. Uvjete izlaganja te dodatne informacije možete naći u prilozima.

VAŽNO:

Krajnji rok za primitak prijava i popratnih materijala je 1. listopad 2021. godine.

Očekujući uspješnu poslovnu suradnju, srdačno Vas pozdravljamo.

Tim ART FAIR ZAGREB 2021

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.

NAVIGACIJA