Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Izložba Slavice Marin - "Dišem čisti zrak"

HDLU Istre najavio izložbu Slavice Marin

U utorak, 2. veljače, u galeriji HDLU-a Istre u Puli upriličit će se samostalna izložba Slavice Marin pod nazivom "Dišem čisti zrak".

SLAVICA MARIN rođena je u Banjaluci. Od 1986. Živi i radi u Umagu. Diplomirala je povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Ljubljani. Vlasnica je i voditeljica Galerije Marin od 1997. godine. Članica je HDLU-a Istre. Kroz svoj je umjetnički rad već niz godina poznata likovnoj publici u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Realizirala je niz slika, skulptura, objekata, instalacija i performansa koje je predstavila na više samostalnih i skupnih izložbi. Nagrađivana je nekoliko puta.

Sudjelovala je u radu nekoliko likovnih kolonija, festivala i art-rezidencija. Kroz svoj rad, bilo u kojem mediju se izražava (performansi, skulpture, slike, objekti, instalacije) govori o gorućim problemima suvremenog društva, ekologiji i konzumerizmu te neskladu prirode i društva. Godine 2017. osnovala je Park skulptura na odlagalištu smeća, gradskom deponiju Grada Umaga.

Zbog nepovoljne situacije s pandemijom COVIDa 19, otvorenje izložbe bit će zatvoreno za javnost, no moći će se pratiti putem prijenosa uživo na Facebook stranici HDLU-a Istre s početkom u 14 sati:

Izložba ostaje otvorena do 24. veljače, a može se razgledati radnim danima od 9 do 15 sati uz poštivanje epidemioloških mjera.

Izvor: https://www.istrain.hr/

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.

NAVIGACIJA